Umeå Baseboll & Softboll slår ut en home run med sin nya hemsida!

Efter månader av planering och utveckling är vi stolta över att kunna presentera vår nya webbplats. Den nya hemsidan är en väsentlig förbättring från vår förra hemsida. Vi har gjort det enklare för besökare att hitta information om våra lag, matcher och evenemang. Besökare kan nu enkelt bläddra igenom vår kalender och se kommande spel, samt få information om platsen för matcherna.

För de som vill lära sig mer om sporten har vi utökat vår sektion för nybörjare, där besökare kan hitta information om hur man spelar baseball och vilka regler som gäller. Vi har också skapat en sektion där man kan hålla sig uppdaterad om klubbnyheter. En av de största förbättringarna på vår nya hemsida är vår integrerade livestream. Nu kan ni se våra matcher live direkt på vår hemsida! Detta är en fantastisk funktion för de som inte har möjlighet att närvara på matcherna, men ändå vill stödja sitt favoritlag.

Vi är mycket stolta över vår nya hemsida och tror att den kommer att göra det enklare för både intresserade och spelare att hålla sig uppdaterade om allt som händer inom Umeå Baseboll & Softboll. Vi uppmanar alla att besöka vår nya hemsida och prova på alla de nya funktionerna som finns tillgängliga. Tack för ditt stöd och vi ser fram emot att se dig på nästa match!

/Styrelsen